Начало / All / Милионер събира житейските уроци от 20-те си години в 1284 слайда

Милионер събира житейските уроци от 20-те си години в 1284 слайда

На 30-я си рожден ден, серийният предприемач и дропаут от Harvard Business School, Раян Алис, публикува презентация, състояща се от 1284 слайда, озаглавена „Уроци от 20-те ми години“. Презентацията е разделена на 3 части – „Животът“, „Предприемачеството“ и „Светът“. Всяка една от тези части съдържа уроците, които Раян е научил чрез своя опит и работа през 20-те си години в съответните сфери.

Раян Алис е сериен предприемач, основател на iContact, компания за онлайн и имейл маркетинг, която продава за 169 милиона долара през 2012 г. В момента е изпълнителен директор на Connect и мрежата от глобални лидери Hive.

В своята презентация Алис включва огромна палитра от уроци – от личния си живот, бизнес партньорства, целеполагане, маркетинг, управление на екипи, пари, инвестиции, човешки ценности, здраве и още много.

Смятаме, че 1284-те слайда съдържат много знание и полезни съвети, които получаваме директно от човек, който има какво да ни каже за предприемачеството. Прегледайте трите части на презентацията и намерете ценните за вас неща.

Въведение 

 

Част 1 – Животът

 

Част 2 – Предприемачество

 

Част 3 – Светът

 

Споделете тази статия, за да вдъхнови повече предприемачи.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.