Начало / All / Създателят на Twitter за книгите, от които е научил най-много (Видео)

Създателят на Twitter за книгите, от които е научил най-много (Видео)

Джак Дорси е предприемач, един от основателите на Twitter и Square. Във видеото, което ви представяме в тази статия, Джак разказва за книгите, от които е получил най-голяма стойност в своя живот и  са му помогнали да научи важни уроци.

Лекцията се провежда на събитие наречено Startup School, организирано от един от най-резултатните акселератори в САЩ – Y Combinator. На Startup School, предприемачи минали през програмата на акселератора, както и гости, разказват своите успешни или неуспешни истории – дават практически съвети на младите предприемачи.

Едно изречение, което специално харесахме от лекцията на Джак:

„Вие сте бъдещето, вие сте тези, които имат идеи за промяна в своите глави, вие сте единствените, които могат да ги осъществят. Това е вашата задача – да реализирате това, което искате да видите в света, така че то да резонира с останалите хора.“

Препоръчваме ви и да изгледате частта от 17:56 минута, където Джак Дорси разказва за интересен инструмент/подход, който използва всеки ден, за да бъде фокусиран и продуктивен.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.