Начало / Любопитно / Заглавия за цялото семейство по VIVACOM Arena, част от EON, през юни

Заглавия за цялото семейство по VIVACOM Arena, част от EON, през юни

7c494ed1-07e6-483c-b656-cd5fd9809f58

През юни филмовият канал на Vivacom – VIVACOM Arena ще предложи на зрителите голямо разнообразие от филми и сериали подбрани тематично, за да направят летните дни още по-специални. Каналът е наличен без допълнително заплащане за всички клиенти с EON пакети от Vivacom.

VIVACOM Arena се отличава с богатата си програма и редица ключови предимства, които могат да запалят всеки любител на киното. Всички филми и сериали по него са без прекъсвания за реклами, в HD качество и изцяло локализирани на български – дублирани или със субтитри.

Денят на детето ще бъде отбелязан по VIVACOM Arena с хитовите анимации – „Мармадюк“, „Тайният свят на Финик“ и „Малката русалка“, които ще се излъчат между 7:30 ч. и 11:30 ч.

В програмата на VIVACOM Arena на 2 юни за Деня на Ботев, тематично е включен нашумелият биографичен филм „Ботев“ на режисьора Максим Генчев. Той ще се излъчи в 19:00 ч., за да проследи събитията в края на живота на великия революционер през 1876 г., когато след пет робски столетия българите са изправени пред съдбоносен избор – или свобода, или смърт!

През юни почитателите на документалното кино ще могат да гледат в ефира на VIVACOM Arena и премиерите на поредиците „В непознатите земи“, „Градове на показ“, „Интересни факти“ и „Как работят тези машини“. Те ще се излъчват всяка събота и неделя от 17:30 ч., а повторенията им, за тези, които са пропуснали, ще са отново през уикенда от 12:00 ч.

Вечерите през седмицата по VIVACOM Arena от 20:00 ч. са предвидени за любителите на адреналина с някои от най-вълнуващите съвременни екшън криминални трилъри, като „Отвън закона“ със Стивън Сегал, „Таен информатор“ с Мел Гибсън в главната роля и „Завръщане“, в който си партнират Мики Рурк и Майкъл Джей Уайт.

Всички филми и сериали са достъпни и в каталога Arena Play, част от EON Видеотека – най-голямата в България с над 30 000 заглавия.


Автор: Entrepreneur Team