Начало / Новини / Acronis става член на Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

Acronis става член на Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

2de3209e-0abd-4f35-a183-970a98a1d3be

Acronis, водещ доставчик в киберзащитата, обяви, че става член на Microsoft Intelligent Security Association (MISA) – екосистема от независими софтуерни доставчици (ISV) и доставчици на управляеми услуги (MSSP). Членовете на MISA са интегрирали своите решения с технологията за сигурност на Microsoft с цел изграждане на по-добра защита срещу нарастващите киберзаплахи в света.

Acronis предоставя защита за интегрирани приложения и услуги, често използвани от доставчици на услуги, с цел повишаване на производителността и ефективността. Acronis Cyber Protect Cloud е модерно, интегрирано решение, което намалява сложността и предоставя цялостна защита срещу постоянно развиващите се киберзаплахи.

„Над 20,000 доставчици на управлявани услуги използват Acronis, за да защитават и управляват крайните устройства, приложенията и данните на своите клиенти,“ казва Гайдар Магдануров, президент на Acronis. „Повечето от тях са директни или косвени риселъри на Microsoft CSP, които търсят синергия между Microsoft, Acronis и други доставчици, за да отговорят на изискванията за сигурност и устойчивост на данните на клиентите. След интеграция на Acronis Cyber Cloud Protect с Microsoft Intune, доставчиците на управляеми услуги вече могат да управляват крайните точки на клиентите си с Microsoft Intune и лесно да разгърнат управлявани от Acronis услуги за сигурност и резервно копиране на данни на своите клиенти, всичко от един единствен агент и интерфейс.“

Интеграцията между Acronis Cyber Protect Cloud и Microsoft Intune позволява на партньорите да разгърнат Acronis агенти и да прилагат планове за защита, базирани на Microsoft Entra ID групи чрез Microsoft Intune, което от своя страна се придържа към най-добрите практики на Microsoft. Партньорите на Acronis вече могат лесно да разглеждат опциите за интеграция директно чрез каталога на MISA партньорите, като целта е предоставяне на доставчиците на управляеми услуги на по-достъпно преживяване за ефективно включване в интегрирана екосистема.

Сътрудничеството на Acronis с MISA демонстрира качеството на интеграцията с Microsoft Intune, представяйки дългосрочен ангажимент към отношението с Microsoft. MISA облекчава тясното сътрудничество между членовете с цел подобряване сигурността на клиентите. Всеки нов член допринася с ценни експертни познания, което прави асоциацията по-ефективна. Присъединяването към тази екосистема подчертава предаността на Acronis към киберсигурността.

“MISA „се разрастна до динамична екосистема, включваща най-надеждните и утвърдени доставчици на софтуер за сигурност по света,“ каза Мария Томсън, директор на Microsoft Intelligent Security Association. „Нашите членове, като Acronis, споделят ангажимента на Microsoft за сътрудничество в рамките на киберсигурност общността с цел подобряване на възможностите на нашите клиенти за предсказване, откриване и по-бързо реагиране на киберзаплахите.“

Партньорите, които искат да научат повече, може да посетят MISA Partner Catalog: Microsoft Intelligent Security Association.


Автор: Entrepreneur Team