Начало / За стартиращи / Иновативният онлайн зоомагазин ZooStore.bg показва голям ръст през първата си година

Иновативният онлайн зоомагазин ZooStore.bg показва голям ръст през първата си година

1

Днес ще ви срещнем с бързоразрастващия се онлайн зоомагазин ZooStore.bg – мястото, където вашите любимци са приоритет, а потребителското преживяване и обслужване е на топ ниво.

Основателят му Георги Дюлгеров е успешен предприемач и SEO специалист с над 10 години опит в сферата. Днес той ни споделя за предимствата на зоомагазина, който е създал, какво предлага на потребителите и как мисли да спечели още нови лоялни клиенти.

С какво се различава ZooStore.bg като проект?

„Зоомагазинът ZooStore.bg не е просто място за пазаруване – това е домът на вашите животни. Ние сме иновативен зоомагазин, създаден с една мисия – да направим грижата за вашите домашни любимци лесна и най-важното – приятна. Нашата страст към животните се отразява във всичко, което правим, и сме тук, за да ви предложим отлични продукти на достъпни цени за вашите четириноги и двуноги приятели“, споделя Георги за Entrepreneur.bg

За да създадете успешен онлайн бизнес, е важно да предлагате качествени продукти, добро обслужване на клиентите и да разчитате на ефективен и иновативен маркетинг, който да привлича нови клиенти и да задържа лоялните. Но какво прави ZooStore.bg – иновативният зоомагазин на пазара?

„На първо място, ние ви предоставяме бърз и удобен онлайн магазин, с приятна, светла визия и красиви изображения. Дава ви илесен достъп до безброй възможности за пазаруване на всичко необходимо за вашите животни, без да напускате уюта на вашия дом. Нашата мисия е да направим пазаруването за вас просто и приятно, но и удобно и с бърза и надеждна доставка в рамките на няколко дни. А при поръчка на стойност над 79лв. тя е безплатна“, допълва създателят на сайта.

В добре зареден онлайн зоомагазин трябва да има широка гама от конкурентни и качествени – вносни и местни продукти за нуждите на домашните любимци на потребителите. И тази стъпка са изпълнили от ZooStore.bg. „С богатия ни асортимент на качествени храни за домашни любимци, аксесоари, покупки за любимеца и играчки ви предоставяме всичко нужно на един клик разстояние – храна и аксесоари за кучета, котки, риби и други домашни любимци. Изключително много залагаме на качествената и достъпна за българския потребител суха и консервирана храна за животни. Като най-продаваната ни марки към момента са Royal Canin и качествените котешки тоалетни Weelitter.

2

При нас може да откриете над 50 различни марки вносна храна за любимци, както и всичко нужно за отглеждането на четириногия – легла, играчки, нашийници, поводи, колани и други аксесоари за разходки, продукти за грижа за козината и хигиената.

С всяка поръчка, която направите от ZooStore.bg, вие получавате и малък подарък като комплимент, че сте избрали да пазарувате от магазина. „Вярваме, че дори най-малките жестове могат да направят вашия ден по-специален“, допълва Георги.

В сайта ZooStore.bg може да намерите и подкрепа при отглеждането на домашния ви любимец. В блога на сайта редовно се публикуват онлайн съвети и ръководства за грижа и хранене на домашните ви любимци.

„Освен това, ние обичаме да правим игри с награди за нашите клиенти. Често в нашия магазин имате възможност да спечелите страхотни награди и подаръци, които ще зарадват вас и вашия любимец.

Скоро предстои да пуснем и персонализиран имейл бюлетин, който ще ви предоставя информация за специални оферти, нови продукти и съвети за грижа за вашите животни. Така ще останете винаги в течение на всичко ново в ZooStore.bg, което ще пристигне директно на вашия имейл адрес.

И накрая, ние работим усилено, за да предложим афилиейт програма, която ще ви позволи да споделяте своята любов към животните с още хора и да печелите от това. Скоро ще имате възможност да станете част от нашата общност и да споделяте нашите ценности“, сподели Георги Дюлгеров.


Автор: Entrepreneur Team