Начало / За напреднали / Digital4Plovdiv събира най-добрите дигитални експерти за осми пореден път

Digital4Plovdiv събира най-добрите дигитални експерти за осми пореден път

D4Plovdiv-1920x1080px (1)

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv ще се проведе на 12 и 13 октомври

 

Този октомври водещите представители от дигиталния сектор се събират в Пловдив на двудневна конференция за осми пореден път. Най-голямото събитие в календара на Digital4 ще се проведе на 12 и 13 октомври в Международен панаир Пловдив. За своята дългогодишна история то се превърна в една от предпочитаните платформи на бизнеса и в негова ежегодна среща. В това издание на годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv ще се включат повече от 60 лектори, сред които маркетолози, рекламисти, търговци, бизнес консултанти и други специалисти с доказан опит в индустрията.

По традиция програмата на събитието е разпределена в два дни, като всеки от тях има своя водеща тема. Първият ден ще се разглеждат теми свързани с тенденциите в онлайн маркетинга, а вторият – ще бъде фокусиран върху новостите в онлайн търговията. Лекции ще се провеждат паралелно в две зали като за пръв път тази година ще бъде направен цялостен видеозапис на конференцията, достъп до който ще получат участниците, закупили Premium билет за събитието. Този тип билет също се предлага за пръв път, като идеята му е да носи продължителна добавена стойност на притежателя си.

Осмото издание на Digital4Plovdiv ще представи силна програма, която ще даде отговор на всички въпроси за e-commerce и дигитален маркетинг, от които бизнеса се вълнува. Посетителите ще имат възможността да участват в три титанични дискусионни панела – е-commerce, киберсигрност и подкаст. Е-commerce титаните ще разискват как виждат пазара в България – преди и сега, какви са бъдещите тенденции в страната и Европа, кои са подходите за измерване на ефективност и как да излезем да продаваме в чужбина. От дискусията на подкаст титаните ще разберем как да интегрираме подкастите в комуникационната си стратегия, а представителите на асоциацията по киберсигурност, българската асоциация за развитие на бизнес софтуер и икономическа полиция ще обсъждат всичко свързано с киберсигурността  в електронната търговия.

Събитието се осъществява с подкрепа и партньорство на важни организации като Българска стопанска камара, Българска асоциация по информационни технологии, Българска Е-комерс асоциация и други. Организатори на събитието са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Digital4Plovdiv обещава да бъде двудневно изживяване, пълно със стимулиращи дискусии и срещи с водещи експерти в областта на онлайн маркетинга и търговията.

За повече информация и регистрация посетете официалния уебсайт на Digital4Plovdiv.


Автор: Entrepreneur Team