Начало / Новини / Yettel започва да приема предварителни поръчки за новите смарт часовници HUAWEI Watch GT 4

Yettel започва да приема предварителни поръчки за новите смарт часовници HUAWEI Watch GT 4

Yettel_Huawei_Watch_GT4

Клиентите на телекома ще могат да поръчат предварително онлайн 6-е страхотни модела и да ги вземат в  комплект с новите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2

 

Непосредствено след официалната им премиера в Барселона, Yettel започва да приема предварителни поръчки за най-новите смарт часовници на HUAWEI от серията Watch GT 4. Всеки клиент на телекома, заявил предварително онлайн някой от 6-е изящни модела в pre-sale периода, стартиращ на 14 септември 2023 г. от 16:30 ч., ще може да ги получи в комплект с новите безжични слушалки на бранда FreeBuds SE 2.

Представените HUAWEI Watch GT 4 са част от новата визия на HUAWEI за бъдещето на модата, в което технологията изразява стила. С Fashion Forward HUAWEI вярва, че технологията трябва да дава възможност за уникални стилове и да вдъхновява увереност на потребителите да изразят същността си. Съчетавайки очарованието на традицията със смелостта на модерното, часовниците HUAWEI Watch GT 4 са празник на еволюцията – където оригиналността се запазва дори в преследването на промяната. Серията с три дамски и три мъжки модела предлага елегантен и изтънчен дизайн, създаден за работещите професионалисти, които са фокусирани върху производителност, комфорт и стил.

HUAWEI WATCH GT 4 46mm се отличава с дизайн със смелото интегриране на осмоъгълна рамка на часовника, традиционно срещана в механичните часовници от висок клас. Масивен и енергичен, осмоъгълният безел е здрав, но с изсечен вид, който да отразява енергията и увереността на потребителя. При HUAWEI WATCH GT 4 41mm елегантността заема централно място. Той въплъщава модерна, тънка и добре балансирана естетика с дизайн на висулка, наподобяващ бижу. Външният златен безел придава блясък на цялостния вид на циферблата, създавайки привлекателен и сдържан вид. Белият HUAWEI WATCH GT 4 41 мм излъчва непреходна елегантност. Неговият златен корпус от неръждаема стомана, красиво съчетан с изчистена бяла кожена каишка, създава поразителна комбинация, която предлага едновременно изтънченост и адаптивност.

HUAWEI WATCH GT 4 46mm разполага със зашеметяващ 1,43-инчов AMOLED екран с впечатляваща плътност 326 PPI, а HUAWEI WATCH GT 4 41mm е оборудван с 1,32-инчов AMOLED екран, предлагащ забележителната плътност от 352 PPI. Разделителната способност 466×466 и при двете издания допълнително подобрява визуалната достоверност, което позволява на потребителите да се насладят на всеки сантиметър от ярките визуални ефекти на часовника.

Най-новата серия смарт часовници на HUAWEI може да се похвали и с обновения TruSeen 5.5+, по-интелигентни спортни възможности и прецизен ъпгрейд на GNSS за проследяване на всички физически активности. Надграждайки функциите си с алгоритми с изкуствен интелект, TruSeen 5.5+ подобрява данните, прочетени от реални оптични показания от сензора, и включва алгоритъм, който се основава на патентовано дълбоко машинно обучение с изкуствен интелект.

HUAWEI Watch GT 4 е в състояние да извършва денонощен мониторинг на здравето и анализи, като например мониторинг на сърдечния ритъм, мониторинг на кислорода в кръвта, анализи на съня, управление на стреса и напомняния за здравето. Серията предлага дълготрайна работа на батерията, с до 14 дни използване на HUAWEI WATCH GT 4 46mm и 7 дни за HUAWEI WATCH GT 4 41mm. Налице е и безжично зареждане, както и опция и за обратно зареждане, което позволява зареждане на други съвместими устройства. А за да няма пречки пред фитнес целите на потребителите, всички модели от серията са съвместими с Android и iOS.

Предварителните онлайн поръчки за по-достъпните 4 модела от GT 4 серията ще бъдат отворени от 16:30 ч. на 14 септември 2023 г. до 23:59 ч. на 1 октомври 2023 г. Цената на HUAWEI Watch GT 4 41mm White Leather Strap е 499,99 лв., HUAWEI WATCH GT 4 41mm Gold Milanese Strap може да бъде поръчан предварително сега за 599,99 лв., HUAWEI WATCH GT 4 46mm Black Fluoroelastomer Strap е на цена от 499,99 лв., а с предварителна заявка HUAWEI WATCH GT 4 46mm Green Woven Strap ще струва 539,99 лв. Двата луксозни модела HUAWEI WATCH GT 4 46mm Grey Stainless Steel Strap и HUAWEI WATCH GT 4 46mm Silver Stainless Steel Strap ще може да бъдат заявявани предварително през онлайн магазина на Yettel от 16:30 ч. на 14 септември 2023 г. до 23:59 ч. на 15 октомври 2023 г. на цени съответно от 699,99 лв. и 799,99 лв. Смарт часовниците могат да бъдат взети и с 24-месечен лизинг.

Всички предварително заявени смарт часовници от новата серия HUAWEI Watch GT 4 пристигат в комплект с новия модел безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2. Те осигуряват дишащо и леко прилягане след повече от 300 000 анализа за ергономичност на различни ушни канали. Благодарение на своите драйвери от по 10 мм FreeBuds SE 2 предлагат кристално чист звук и изключително ниско тегло от 3,8 гр за една слушалка, а високоговорителят им е преминал 26 теста за надеждност, за да гарантира безупречност по всяко време. При 10 минути зареждане FreeBuds SE 2 предлагат до 3 часа слушане на любимото съдържание, с след като се заредят напълно, издържат до 9 часа. Многократното зареждане в кейса пък дава  до 40 часа слушане. FreeBuds SE 2 имат устойчивост на пръски, вода и прах IP542 и се свързват изключително лесно към моделите на HUAWEI само с доближаване до смарт телефона.

Повече информация за новите смарт часовници на HUAWEI от серията Watch GT 4 и предварителната им заявка от Yettel можете да намерите на сайта на телекома.


Автор: Entrepreneur Team