Начало / Любопитно / Yettel предлага LTE часовниците HUAWEI Watch 4 | Watch 4 Pro с 6 месеца без заплащане за използване на услугата multiSIM

Yettel предлага LTE часовниците HUAWEI Watch 4 | Watch 4 Pro с 6 месеца без заплащане за използване на услугата multiSIM

Yettel_Huawei_MultiSim

Офертата е валидна до края на август

 

През най-ваканционния месец Yettel е подготвил двойна супер оферта за феновете на смарт технологиите с активен лайфстайл. Сега потребителите, които винаги са готови да подобрят качеството си на живот, имат шанса да се сдобият с най-актуалния смарт часовник на HUAWEI в комбинация със страхотната услуга на оператора multiSIM. С нея потребителите използват самостоятелно своя LTE часовник за обаждания и сърфиране в интернет без телефонът да е наблизо, и така се наслаждават на свързаност и  ултимативна свобода на движението. До края на август всеки закупил смарт часовник HUAWEI Watch 4 или HUAWEI Watch 4 Pro и активирал услугата multiSIM получава възможност да използва услугата multiSIM от Yettel без заплащане за период от 6 месеца.

С услугата multiSIM потребителят ползва един мобилен номер на двете си смарт устройства, като черпи от минутите за разговори и MB интернет от своя тарифен план. Това позволява на всеки, който спортува, пазарува или се забавлява, да остави телефона си вкъщи без да го мисли, но да продължи да бъде свързан с важните неща през смарт часовника си. Екстремен спорт или лек джогинг, разходка, плаж, шопинг – потребителите могат да приемат обаждания, да слушат музика и да сърфират през смарт часовника си, без да се притесняват, че нямат място или свободни ръце за телефона или че могат да го изгубят или забравят някъде.

HUAWEI Watch 4 и HUAWEI Watch 4 Pro бяха представени тази година и са актуалните устройства на бранда в този клас. С тях HUAWEI затвърди намерението си да насърчава физическото благополучие чрез денонощно наблюдение на здравето.

HUAWEI Watch 4 Pro LTE е изработен от титаниева сплав и има керамичен заден капак. Моделът пристига със сферичен 1,5-инчов LTPO AMOLED екран, разположен под специално сапфирено стъкло. Моделът разполага с опции за електронна поща и чат, и е съвместим е с Android, iOS и EMUI смартфони. Има Bluetooth 5.2, GPS, NFC, високоговорител, както и режим за над 100 различни тренировки в множество спортове. Идва с мониторинг на сърдечния ритъм TruSeenTM 5.0+, мониторинг на кислорода в кръвта и водоустойчивост 5ATM, което го прави подходящ за свободно гмуркане. Според производителя, смарт часовникът може да издържи до 4 дни и половина с един заряд на батерията или цели 21 дни в режим на свръхдълъг живот на батерията.

Във варианта с кожена каишка Watch 4 Pro LTE 48mm e на цена от 1099,99 лв. в брой или на изплащане за 45,99 лв. на месец за две години. Вариантът на модела с титаниева каишка струва 1149,99 лв. в брой или на изплащане за 47,99 лв. за две години. До края на август и двете версии могат да бъдат закупени с шест месеца ползване на услугата multiSIM от Yettel без заплащане.

HUAWEI Watch 4 LTE е изработен от неръждаема стомана и има заден капак от висок клас композитни влакна. Часовникът е снабден с 3D стъклен 1,5-инчов AMOLED дисплей, интегриран със сензори като акселерометър, жироскоп, барометър, компас и може да измерва телесна температура. Поддържа над 100 тренировъчни режима и идва с мониторинг на сърдечния ритъм TruSeenTM 5.0+, мониторинг на кислорода в кръвта и водоустойчивост от 5ATM.  Според производителя, Watch 4 може да работи до 3 дни с един заряд на батерията, а в режим на свръхдълъг живот на батерията може да издържи цели 14 дни. HUAWEI Watch 4 LTE 46mm може да бъде закупен за 799,99 лв. в брой или на изплащане за 33,99 лв. на месец за две години и до края на август идва с шест месеца ползване на услугата multiSIM от Yettel без заплащане.

Повече информация за моделите на HUAWEI, както и за услугата multiSIM, можете да откриете на сайта на yettel.bg.


Автор: Entrepreneur Team