Начало / Новини / Yettel предлага новия технологичен шедьовър сред смарт часовниците HUAWEI Watch Ultimate

Yettel предлага новия технологичен шедьовър сред смарт часовниците HUAWEI Watch Ultimate

339172642_694650342414440_6772569714302305835_n

Ултрафлагманският модел съчетава луксозния дизайн на класически механичен часовник със смарт функционалности от ново поколение

Yettel вече предлага ултрафлагманския HUAWEI WATCH Ultimate, който още с лансирането си даде заявка да промени досегашните представи за изработката и възможностите на смарт часовниците. Технологичният шедьовър на компанията идва с революционно съчетание от дизайн на луксозен механичен часовник, невероятно висок клас на материалите и следващо поколение премиум функционалности, с които надминава и най-смелите очаквания на потребителите.

Иновативният корпус на HUAWEI WATCH Ultimate е изработен от базиран на цирконий аморфен метал, което го причислява към класическите модели от най-висок клас и на практика е първото използване на подобна технология в смарт часовник. HUAWEI WATCH Ultimate е 4,5 пъти по-здрав и 2,5 пъти по-твърд от моделите от неръждаема стомана, с което и двата варианта – Voyage Blue и Expedition Black – гарантират лукс с метален блясък и изключителна устойчивост.

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е вдъхновен от „силата на бурните морета“ – има тъмносиня керамична рамка, метална каишка и ексклузивен „морски“ дизайн на циферблата, чийто фон е синя карта. На него са изобразени и 24 големи града в 24 часови зони. HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black пък е създаден за тези, които обичат да излизат извън комфортната си зона. Неговото леко обсидианово тяло е излято от монолитен пръстен от нано-керамика с тахиметър. Тук циферблатът наподобява звездното небе и течащи реки, за да носи усещане за приключение дори при всекидневно носене или в професионална среда.

HUAWEI WATCH Ultimate поставя нови стандарти за водоустойчивост при смарт часовниците, като поддържа гмуркане на дълбочина до невероятните 100 м благодарение на патентован дизайн с 16 водоустойчиви структури, които му позволяват да издържа на екстремното налягане.

Революционният часовник идва с изцяло нов Expedition Mode и отделен бутон за него, пресъздаващ атмосферата на спортовете на открито. Той е създаден специално за авантюристите, които се впускат в офроуд изживявания, къмпингуване и туристически преходи. HUAWEI WATCH Ultimate дава възможност и за изключително детайлно проследяване на здравните параметри на потребителя като: ЕКГ анализ, известяване за нарушения в сърдечния ритъм, скрийнинг на риска от атеросклероза, целодневно следене на кислородното насищане на кръвта, проследяване на качеството на съня и мониторинг на стреса.

HUAWEI WATCH Ultimate идва с голям AMOLED панел с кръгла форма и предлага 466х466 резолюция с висока яркост от 1000 нита, като същевременно е покрит със сапфир-кристал с висока здравина, изцяло ламиниран и устойчив на износване. Верижката на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е от твърда титаниева сплав, с двойно по-висока издръжливост от тази на неръждаемата стомана и същевременно много по-лека. И двата варианта на модела идват и с каишка от уникалния материал хидрогениран каучук – Hydrogenated Nitrile Rubber (HNBR). Батерията на часовника е с голям капацитет от 530 mAh и може да се зареди от 0 до 100% за един час и да издържи до 14 дни. Поддържа още Bluetooth обаждания, бързи отговори, възпроизвеждане на музика, напомняния и съвместимост с Android и iOS.

Цената на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е 1799,99 лв. в брой или на изплащане по 83,99 лв. на месец за 2 години. HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black може да бъде закупен за 1499,99 лв. в брой или на изплащане по 69,99 лв. на месец за 2 години.

В допълнение, почитателите на новите технологии, търсещи по-достъпен смарт часовник, през април от Yettel могат да закупят и един от бестселърите на компанията в лицето на HUAWEI Watch GT 3 SE, който е намален с 50 лв. Моделът с разнообразни спортни функции и страхотен външен вид е намален от 299,99 лв. на 249,99 лв. в брой или на изплащане по 10,99 лв. на месец за 2 години. Моделът е най-лекият представител на хитовата серия смарт часовници WATCH GT 3 с тегло от 35.6 грама (без каишката), а тялото му е само 11 мм. Той посреща изискванията на активните градски хора, спортните ентусиасти и онези, които искат да следят своите здравни параметри. Моделът има 1.43-инчов AMOLED дисплей, а батерията издържа до 2 седмици. HUAWEI WATCH GT 3 SE поддържа над 100 спортни режими, интелигентни планове за бягане и алгоритъма TruSport на HUAWEI, който предлага спортни инсайти, базирани на натрупаните данни от тренировките на потребителя.


Автор: Entrepreneur Team