Начало / All / Видео ревю на смартфон OnePlus 11 от Алекс Колев

Видео ревю на смартфон OnePlus 11 от Алекс Колев

1-OnePlus 11

Технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media представи смартфон OnePlus 11 в новото си видео ревю. Външният вид на новия флагман на компанията е доста заимстван от този на OnePlus 10 или поне в камерната част. Телефонът е приятно извит от всички страни, като горе и долу е плосък, но извивката му дава усещането, че е по-тънък, отколкото всъщност е. Размерът е стандартен и удобен да се използва и с една ръка. Задната част е матова, но въпреки това доста хлъзгава, затова е добре да инвестирате в подходящ кейс.

2-OnePlus 11

В предната си част телефонът има 6,7 инча Fluid AMOLED екран. Честотата на опресняване е 120 Hz, като тя може да бъде контролирана според съдържанието, което гледате – дали е видео или просто скролвате, телефонът сам ще анализира колко Hz всъщност ви трябват и ще направи необходимите настройки, като така ще пести батерията.

3-OnePlus 11

За производителността на OnePlus 11 може да се каже, че е супер бърз, заради много изчистеният  Android, който идва с него, както и заради много бързият му хардуер. С тези параметри телефонът е идеален и за гейминг.

4-OnePlus 11

В заключение може да се каже, че OnePlus 11 е от добрите попадения през последните няколко години. При него се набляга на много добрият хардуер, на сравнително изчистен софтуер и добрата оптимизация между двете.

За да разберете всички плюсове и минуси на смартфон OnePlus 11 гледайте цялото ревю във видеото:


Автор: Entrepreneur Team