Начало / За напреднали / Промоции за Черен петък от Flip.bg

Промоции за Черен петък от Flip.bg

Flip.bg Black Friday 2022

Реновираните смартфони са още по-достъпни и идват с 2 години гаранция

 

Между 17 и 20 ноември Flip.bg, иновативен уебсайт за употребявани и сервизирани телефони, ще отбележи първия си Черен петък в България. В рамките на кампанията потребителите ще могат да се възползват от още по-добри оферти, както и 24-месечна гаранция за десетки модели смартфони и 30 дни безплатно връщане. С тези търговски оферти Flip.bg се надява да убеди колкото се може повече български клиенти, че закупуването на достъпни употребявани телефони може да бъде отлично решение – както за финансите им, така и за природата.

По данни на Асоциацията на индустрията за електронни отпадъци WEEE Forum[1] тази година се очаква в употреба да бъдат около 5,3 милиарда мобилни телефона. Само малка част от тях обаче ще бъдат рециклирани по подходящ начин.

Според експертната организация това се дължи на факта, че мобилните телефони са четвъртото най-популярно малко електронно оборудване и потребителите натрупват по няколко броя от тях, най-вече защото значителна част (46%) смятат, че ще продължат да ги използват и в бъдеще, а едва 15% възнамеряват да ги продадат или подарят.

Flip.bg се стреми да поправи това, предоставяйки възможност за лесно, сигурно, бързо и безопасно продаване и закупуване на използвани смарт мобилни устройства. Платформата е управлявана от Flip Technologies – компания, в която инвестира и eMAG Ventures.

От 17 ноември до 20 ноември 2022 г. Flip.bg  организира иновативна промоция за кампанията Черен петък България, за да подчертае потенциала и предимствата на използването на реновирани телефони.

Вижте някои от специалните им предложения за тазгодишния Черен петък:

●       iPhone 7, 32GB, добро състояние,199 лв., намален от 259,99 лв.

●       iPhone SE 2020, 64GB, добро състояние, 339 лв., намален от 429,99 лв.

●       iPhone XR, 64GB, добро състояние, 419,99 лв., намален от 529,99 лв.

●       iPhone 11, 64GB, добро състояние, 599,99 лв., намален от 679,99 лв.

●       iPhone XS Max, 64GB, добро състояние, 599,99 лв., намален от 679,99 лв.

В допълнение към по-ниските цени за най-търсените смартфони, Flip.bg предоставя 24-месечна гаранция за всички телефони, продавани през уебсайта, и 30 дни безплатна опция за връщане. Според данни за продажбите, базирани на повече от 130 000 покупки, смартфоните iPhone и Samsung ще съставляват 75% от смартфоните, продадени през Flip.bg през 2022 г.

Предлаганите на Flip.bg висококачествени употребявани телефони преминават взискателен процес на почистване, поправка и над 30 технологични теста. Ако потребителят е недоволен от закупеното устройство, компанията дава възможност за 30-дневен безплатен срок за връщане.

Заедно с това платформата купува използвани телефони както от фирми, така и от частни лица. На нея се публикуват всички клиентски отзиви за устройства, закупени през Flip.bg.


Автор: Entrepreneur Team