Начало / За напреднали / Българската онлайн компания Batteryland разширява дейността си в над 20 държави в Европа

Българската онлайн компания Batteryland разширява дейността си в над 20 държави в Европа

0Batteryland.com_homepage

Излизането на международния пазар е станало възможно заради развитието на логистичните услуги през последните години. Сайтът планира и разширяване на продуктовото си портфолио

 

Българският онлайн магазин batteryland.com, специализиран в продажбата на батерии за лаптопи и други мобилни устройства, вече оперира в над 20 държави в Европа. Цената на доставката е конкурентна, а срокът – средно 3 работни дни за държавите от Източна Европа и 4-6 дни за Централна Европа.

“Онлайн пространството в комбинация с единния европейски пазар предоставят много добра среда за малки български фирми да разширяват дейността си в чужбина. Нашият екип от години има желание да излезе на международния пазар, но едва сега логистичните компании се развиха достатъчно, за да можем заедно да предложим бърза и конкурентна доставка до почти всички държави в ЕС”, коментира Асен Георгиев, управител на Батериленд ЕООД.

Към момента се извършват доставки до България, Гърция, Румъния, Словения, Словакия, Хърватска, Унгария, Полша, Чехия, Нидерландия, Германия, Белгия, Австрия, Литва, Латвия, Естония, Испания, Дания, Италия, Испания, Люксемург, Португалия и Кипър.

В Batteryland клиентите могат да намерят батерии за лаптопзарядни за лаптопбатерии за прахосмукачкибатерии за Bluetooth тонколони и други. Компанията планира разширяване на продуктовото си портфолио с нови категории батерии и зарядни през 2023 г., както и осигуряване на възможност за доставка от складове в Германия и Хонконг.

Онлайн магазинът е локализиран на 11 езика (български, гръцки, румънски, английски, немски, чешки, полски, словашки, словенски, хърватски и унгарски), което позволява на клиентите в различните държави да откриват и поръчат нужните им продукти бързо и удобно. В следващите месеци предстои добавянето на още четири езикови локализации – испански, италиански, нидерландски и френски.


Автор: Entrepreneur Team