Начало / За напреднали / Българите, преборили конкурентите в Google по цял свят, на една сцена в София този Ноември – SERP Conf.

Българите, преборили конкурентите в Google по цял свят, на една сцена в София този Ноември – SERP Conf.

SERPConf (780 х 470 px)

На 10 ноември 2022 година е голямото завръщане на SEO конференцията в България. SERPConf. за първи път на една сцена ще събере топ българските SEO експерти

 

Тази година, на 10 ноември, е голямото завръщане на SEO конференцията в България. За първи път на една сцена ще се съберат топ българските SEO експерти.

SERPConf. – конференция, която ще се помни дълго. Лектори, които ще докажат, че SEO общността е по-силна от всякога.

Как? Ще научите от първо лице кои са работещите стратегии и ще получите полезни съвети за успешно управляване на големи проекти на присъствената SEO конференция.

Но защо да инвестирате време и средства, за да посетите SERPConf.?

Експерти, готови да споделят ноу-хау

Лекторите на SERPConf. имат зад гърба си толкова много успешни проекти, че е трудно да изброим всички. Всеки от тях обаче изисква управление на милиарден трафик и се отличава с милиони поръчки, постигнати чрез органичен трафик. Te са като енциклопедии за SEO, които ще споделят своите знания на база практика и Case Study.

За първи път на една сцена ще се съберат страхотни SEO практици, а част от имената, с които ще имате възможността да се запознаете, са:

  • Теодора Петкова
  • Лили Грозева
  • Георги Георгиев
  • Васил Тошков
  • Боряна Николова-Попова
  • Пламен Попов

Лекции, преминали тристепенна валидация, за да получите най-доброто преживяване

Ако сте начинаещи или напреднали SEO специалисти или се занимавате с дигитален маркетинг, а може би сте собственици на онлайн магазини и искате да имате по-голяма видимост и да увеличите своя оборот, или пък сте медия, която цели да увеличи своя трафик?

Е, независимо в коя категория попадате, SERPConf. е за вас. Всяка една лекция е изготвена така, че да учите чрез примери от реалната практика – примери, заслужаващи световно признание.

SERP Conf. – присъствена SEO конференция и една недоразказана история

Ако искате да се срещнете с лекторите и лично да зададете вашите въпроси, SERP Conf. ви дава тази възможност, тъй като конференцията ще бъде изцяло присъствена. Освен лекторите ще можете да срещнете и колеги по време на нетуъркинг паузите.

Мисията на SERP Conf. е да възвърне SEO общността, защото тя заслужава да има своя “The Bulgarian Core Update”.

И въпреки, че историята на българското SEO започва още преди повече от 10 години, то една история остава все още недоразказана.

История, която заслужава да бъде чута и преживяна на 10 ноември 2022 година в Inter Expo Center (Интер Експо Център) – София.

За целта ви приканваме да побързате и до 23-ти октомври да се възползвате от Early Bird билетите, които са на стойност 300 лв.

Покорявайте нови върхове като учите от най-добрите в сферата!


Автор: Entrepreneur Team