Начало / Новини / Yettel предоставя 6 месеца неограничен мобилен интернет в рамките на кампанията „Смело напред“

Yettel предоставя 6 месеца неограничен мобилен интернет в рамките на кампанията „Смело напред“

Yettel_Survey

Офертата важи до 31 юли с всички абонаментни планове Тотал+ и Тийн

 

В рамките на проучване, проведено от Yettel, става ясно, че 66% от българите всеки ден практикуват някакъв спорт или се занимават с активности на открито. Ето защо, като част от стартиралата наскоро кампания на оператора – „Смело напред“, Yettel предлага на всички свои клиенти 6 месеца неограничен интернет на територията на страната за всички абонаментни планове „Тотал +“ и „Тийн“, при сключване на нов договор.

Клиентът, подписал нов договор, може да активира пакета с неограничени мегабайти през банер, който автоматично излиза в секция „За теб“ в приложението Yettel, за да получи  своя промоционален мобилен интернет за следващите шест месеца. Той става активен веднага след получаване на потвърждаващ SMS.

Благодарение на мобилния интернет, клиентите на телекома ще могат да останат свързани, независимо дали са на туристически преходи (каквито правят 24% от анкетираните в проучването на Yettel), разходки сред природата (18%) или при занимания с любимия си спорт – като колоездене (12%) и бягане (12%), според резултатите от проучването. Така технологиите ще им помогнат да намерят необходимия баланс между работа и почивка, благодарение и на доброто 4G и 5G покритие на Yettel, даващо възможност за използване на интернет и на най-отдалечените места у нас.

Проучването показва, че хората, ангажирани със занимания на открито, правят това средно 168 дни в годината, дори и да пътуват в чужбина. В рамките на 6-месечния период е включен и роуминг интернет за ЕС в рамките на 2200 МВ допълнително, от който те ще могат да се възползват.

Кампанията “Смело напред” си поставя за цел да мотивира клиентите на оператора да спортуват на открито и да се движат повече, като предоставя възможност за още интересни оферти през юли и август.

Безпроблемната връзка с интернет, докато са в движение, може да позволи на потребителите не само да споделят прогреса си от спортното занимание и красивите гледки от природата в социалните мрежи, но и да използват множество приложения и уеб базирани решения, които подобряват изживяването по време на активен спорт и туризъм, използване на карти за ориентация и различни тракери за безопасност в планината. Не на последно място, благодарение на неограничения мобилен интернет, всеки активен и прекарващ времето си на открито човек може спокойно да използва различни музикални стрийм услуги, така че да слуша любимите си парчета, които да го мотивират допълнително, докато спортува или се отдава на туризъм.

Повече информация за атрактивните предложения на Yettel за активен начин на живот можете да намерите тук.


Автор: Entrepreneur Team