Начало / Любопитно / Как да намерите дънките, които ще ви паснат перфектно

Как да намерите дънките, които ще ви паснат перфектно

feet

В началото на своето създаване дънките са били работно облекло, кройките са били по-свободни, отколкото в наши дни, и възможностите за избор на модели са били твърде малко. Но по-големият избор, не улеснява намирането на перфектния чифт. Бъдете сигурни, че в collectiveonline.bg ще намерите онези дънки, които ще са сякаш направени за вас.

Дънките са основна част от гардероба на мнозина, затова те трябва да бъдат едновременно удобни и да подчертават по-най добрия начин фигурата. Понякога откриването на перфектния чифт може да се окаже трудна задача, но за щастие има подходящата кройка за всеки тип фигура. Просто трябва да подходите по-внимателно към пазаруването на дънките и да си отделите нужното време за избор. Намирането на страхотните дънки е пътуване, което зависи от това какво искате и харесвате. Само не забравяйте, че цената има значение, когато става въпрос за качествени дънки.

Начинът, по който ви стои определен чифт, е от съществено значение за това как ще се чувствате, докато го носите. Но едно е вярно – всички ние притежаваме повече дънки, отколкото са ни необходими, особено ако ги намираме на разпродажба. Едно от най-приемливите обяснения е, че много от нас се борят да намерят дънки, които да им пасват идеално. В следващите редове ще ви дадем няколко съвета как да намерите дънките, в които ще изглеждате зашеметяващо. 

Няма правилен отговор на въпроса как трябва да стоят дънките на всеки. Пасването е това, което балансира вашите пропорции и подчертава най-добрите ви качества. За да намерите вашите дънки, трябва да вземете предвид четири елемента:

  • Формата на крачола – формата на крачола е от съществено значение за това как дънките ще паснат на краката ви. Най-разпространените видове са скини, слим, прави и разкроени. Имайте предвид, че преди да си закупите нов модел дънки задължително трябва да ги пробвате или да ги сравнявате с чифт, който вече имате. Това, което една марка обозначава за скини, може да е идентично с това, което друга марка смята за слим.
  • Разстоянието между чатала и горната част на талията – тъй като задната част на дънките винаги има извивка, дънките пасват на тялото ви идеално. Това разстояние се нарича издигане. То бива няколко вида – ниско, средно и високо. За да бъде кройката на дънките идеалната за вас, то издигането трябва да следва силуета ви.
  • Дължината – дължината е измерването на вътрешния шев, започвайки от чатала и до края на крака. Когато пробвате дънки без обувки, предната част на подгъва трябва да пада върху крака ви, а задната да докосва съвсем леко пода. Просто не забравяйте да вземете предвид малкото свиване, дори при предварително свити деним.
  • Денимът – когато става въпрос за деним, има две основни опции, между които да избирате – с или без разтегливост. Основното предимство на разтегливите дънки е, че те са по-удобни, особено ако са по-тесни. Но за по-свободните кройки, по-твърдият деним работи по-добре.

Разчитайте на пропорциите на собственото си тяло, за да откриете подходящите дънки. Слим и скини са най-популярните модели. Наистина можете да изглеждате зашеметяващо с тях, ако имате подходящия тип тяло. Проблемът е, че не всеки може да си позволи да ги носи, а го прави. Отново – трябва да търсите дънки, които балансират пропорциите ви. Така че, за да намерите перфектния чифт, който отговаря на вашата структура, трябва да се съсредоточите именно върху нея.

Имайте предвид и останалата част от гардероба си. Различните стилове дънки изглеждат по-добре с различни дрехи. Не забравяйте за обувките си. Тесните дънки или накъсаните модели разкриват обувките ви много повече, отколкото другите модели. Ако сте любители на обувките, може да искате да се придържате към повече от тези стилове, за да можете да покажете колекцията си.


Автор: Entrepreneur Team