Начало / Новини / Стартира кандидатстването за Бизнес наградите на България – EGO Awards 2022

Стартира кандидатстването за Бизнес наградите на България – EGO Awards 2022

EGO-Awards

От днес, 11 януари, стартира кандидатстването за Бизнес наградите на България – EGO Awards. Наградите отличават най-забележителните постижения в обществения и бизнес живот, като обхващат всички индустрии в България.

Компании от всички сфери на бизнеса могат да подадат кандидатури в разнообразни категории – както конкретни за компании и продукти по сектори, така и общи категории за бизнес процеси.

Шанс за отличие в EGO Awards имат както доказани на пазара компании, така и стартъпи, неправителствени организации, и публичния сектор. Категориите на наградите са разделени в 8 групи:

  • Компании и продукти (по сектори)
  • Управление и екипи
  • Иновации и развитие
  • Маркетинг и комуникации
  • Еко практики и Социална отговорност
  • HR и работодателска марка
  • Клиентско обслужване
  • COVID-19 ответна реакция

Кандидатурите ще бъдат оценявани от прецизно подбрано независимо жури, в състава на което влизат световно признати професионалисти с доказана експертиза и дългогодишен опит в своята област. Част от престижното жури на EGO Awards са Добри Митрев – председател на Българска стопанска камара, Цветан Симеонов, председател на Българска търговско-промишлена палата, Драгомир Николов – изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Саша Безуханова, шеф Силвена Роу и много други признати експерти от българския бизнес и обществен живот.

Методологията на EGO Awards е напълно прозрачна и се базира на 3 основни критерия: визия, иновация и резултати. След обявяване на победителите, проектът става публичен, включително и оценките от експертното жури.

“Много проучвания показват, че компаниите, които печелят бизнес награди увеличават продажбите си, засилват доверието към себе си, и повишават разпознаваемостта на работодателската си марка. Над 15 години организираме както български, така и международни бизнес награди и нашият опит го потвърждава – компаниите с награди доминират в своята индустрия. Неслучайно интересът към участието в бизнес награди в международен план расте експоненциално всяка година.

Създадохме EGO Awards, за да дадем публичност на най-забележителните постижения в обществения и бизнес живот на България. Лесният процес на кандидатстване, експертното жури и прозрачната методологията ни дават увереността, че в бизнес наградите ще участват както утвърдени фирми, така и стартъпи, НПО-та и публичния сектор.”, коментира Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

Ранната регистрация е вече отворена и продължава до 28 януари.  Повече информация за наградите можете да намерите на сайта на EGO Awards.


Автор: Entrepreneur Team