Начало / Новини / Теленор е първият телеком в България, който предлага смарт часовниците AMAZFIT

Теленор е първият телеком в България, който предлага смарт часовниците AMAZFIT

 

AMAZFIT GTR 2 Classic, AMAZFIT GTS 2 и AMAZFIT Neo са налични в магазините на оператора

 

Теленор е първият и единствен в момента мобилен оператор в България, който започва да предлага смарт часовниците AMAZFIT.  Три модела – AMAZFIT GTR 2 Classic, AMAZFIT GTS 2 и AMAZFIT Neo са налични онлайн и в цялата магазинна мрежа на телекома.

И трите модела предлагат функционалности, които отговарят на съвременния начин на живот на клиентите на Теленор.

AMAZFIT GTR 2 Classic и AMAZFIT GTS 2 осигуряват на притежателите си всеобхватно проследяване на здравето и фитнес активности. И двата модела притежават AMOLED дисплей с висока резолюция, функции за измерване на сърдечен ритъм, нивото на кислород в кръвта (сатурация), качество на съня и стрес мониторинг, а вграденият микрофон дава възможност за провеждане на разговори директно от часовника чрез Bluetooth.

Благодарение на вградената 3GB памет за съхранение на музика, притежателите на часовника могат да прехвърлят любимите си песни и да слушат на своите безжични слушалки, свързани директно към часовника. Всяко едно от смарт устройствата предлага богато разнообразие от 90 спортни режима с възможност за интелигентно разпознаване1.

AMAZFIT GTR 2 Classic има изключително дълъг живот на батерията с едно зареждане, а винаги включеният му дисплей показва съответния час, дори когато другите функции на часовника са неактивни. Дълъг живот на батерията с едно зареждане осигурява и AMAZFIT GTS 2.

AMAZFIT Neo e най-бюджетното предложение от трите модела. Батерията му впечатлява с изключително дълъг живот – до 4 седмици2 с едно зареждане. Смарт часовникът получава известия за обаждания и съобщения, предлага различни спортни режими, измерване на крачки и калории, както и на сърдечен ритъм и качество на съня. Отличава се с 5АТМ водоустойчивост.

AMAZFIT GTR 2 Classic, AMAZFIT GTS 2 и AMAZFIT Neo могат да бъдат закупени от Теленор в брой или с допълнителен лизинг.

Цената в брой на AMAZFIT GTR 2 Classic е 384,99 лв. с ДДС, а на лизинг – 15,29 лв. с ДДС на месец.

Цената в брой на AMAZFIT GTS 2 е 364,99 лв. с ДДС, а на лизинг – 14,49 лв. с ДДС на месец.

Цената в брой на AMAZFIT Neo е 99,99 лв. с ДДС, а на лизинг – 3,99 лв. с ДДС на месец.

Трите модела смарт часовници AMAZFIT надграждат богатото портфолио от актуални смарт джаджи и смартфони, които Теленор предлага и които, заедно с услугите за устройствата, предлагани от оператора – застраховка Смартфон протект, собствен сервиз, безплатна доставка за закупено онлайн устройства за територията на цялата страна, го превръщат в eдно от най-добрите места, от които клиентът да закупи устройство.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.


Автор: Entrepreneur Team