Начало / Новини / За всеки върнат iPhone клиентите на Теленор получават 100 лв. отстъпка при закупуването на iPhone 12

За всеки върнат iPhone клиентите на Теленор получават 100 лв. отстъпка при закупуването на iPhone 12

 

Клиентите на Теленор, които върнат своя iPhone по условията на услугата „Върни, вземи“ и сключат договор за мобилни услуги, ще могат да закупят смартфон от серията iPhone 12 с отстъпка 100 лв. от цената на новото устройство.

Кампанията продължава до 17 юли 2021 г. и важи за всички частни клиенти на телекома.

Всеки, който върне своя iPhone, независимо от модела, и избере нов от серията  iPhone 12, ще може да закупи iPhone 12 mini 64GB на цена 54,59 лв. с ДДС на месец, iPhone 12 64GB на цена 62,59 лв. с ДДС на месец, iPhone 12 Pro 128GB – на цена 86,59 лв. с ДДС на месец и iPhone 12 Pro Max 256GB  – на цена 108,99 лв. с ДДС на месец.

Цените са валидни само при сключване на нови 24-месечни договори за мобилни услуги с план Тотал Макс 36,99 и договор за лизинг за устройствата.

„Върни, вземи“ е част от дългосрочната стратегия на Теленор в грижата й към природата и използването на всяка част от устройствата. Услугата дава възможност на клиентите на Теленор да върнат устройството, което ползват, ако в някакъв момент то вече не им трябва или не покрива комуникационните им нужди. Клиентите получават оценка на остатъчната му стойност и могат да я вложат в ново устройство, а старото ще бъде ремонтирано и предложено за ползване за втора употреба или рециклирано. По този начин операторът позволява затворен и смислен жизнен цикъл на устройствата, които предлага.

Теленор работи с партньори в сферата на рециклирането, които гарантират, че всяка част от старите устройства се използва оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена. По този начин се удължава техният жизнен цикъл и се допринася за решаването на сериозния екологичен проблем с електронните отпадъци. По данни от Доклада за устойчиво развитие на Теленор за 2020 г., за 2019 г. предадените чрез „Върни, вземи“ телефони бележат 128% ръст.

„Върни, вземи“ е част от стремежа и непрекъснатите усилия на Теленор да утвърждава отговорното потребление като водещ принцип в телеком сектора.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

 


Автор: Entrepreneur Team