Начало / Новини / Теленор предлага безжичните слушалки Freebuds 4i с 50% отстъпка до края на май  

Теленор предлага безжичните слушалки Freebuds 4i с 50% отстъпка до края на май  

 

Клиентите могат да се възползват от офертата при покупката на Huawei P40 lite с тарифен план Тотал или Тотал Макс, в брой или на лизинг

 

Теленор предлага на своите клиенти специална оферта при закупуването на смартфона Huawei P40 lite.

През целия месец май всеки, който се сдобие с устройството с тарифен план Тотал Макс и е заплатил в брой или на лизинг, може да вземе и безжични слушалки Huawei Freebuds 4i с 50% отстъпка при покупка в брой.

P40 lite може да бъде закупен  с план Тотал Макс 36,99 в брой или на лизинг на цени от 149,99 лв. и 7,99 лв. респективно. Редовната цена в брой на слушалките HUAWEI FreeBuds 4i е 149.99 лв., като само сега те са с -50% от цената и могат да се закупят за 74.99лв.

Практичният дизайн на HUAWEI P40 lite дава възможност  за безупречно изпълнение на всекидневните задължения. Лек и безкомпромисен, дизайнът на телефона  с 6.4-инчовият Punch FullView дисплей, разкрива наистина голям екран, с който служебните задължения могат да се изпълнят с лекота и в движение.

Чипът Kirin 810, както и допълнителните 6GB RAM, осигуряват бързина и мощ, а новото поколение GPU Turbo доставя HD графика и висока честота на кадрите, без забавяне, за ултимативното гейминг изживяване.

Безжичните слушалки Freebuds 4i са с подобрен дизайн, ергономично проектирани за стабилно и плътно прилепване. Свръхлеки и удобни, те позволяват дълги часове слушане на музика или разговори, а сензорите им откриват и намаляват околния шум. Технологията „активно шумопотискане“ и системата с двоен микрофон ефективно намалява шума от вятъра на открито, което повишава качеството на гласа, независимо дали човек е навън или в пълна стая с хора.

Те  са и с подобрена издръжливост – до 10 часа при непрекъснато слушане на музика и 4 часа при само 10 минутно кратко зареждане.

Пълна информация за това и други предложения от Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.


Автор: Entrepreneur Team