Начало / Новини / Качествен онлайн магазин в София

Качествен онлайн магазин в София

 

Имате страхотна бизнес и сте решили да направите онлайн магазин при webbuild.bg и да продавате страхотни неща в интернет. Това е страхотно, сеа трябва да намерите фирма, която да ви направи качествен онлайн магазин. Какъв трябва да е един онлайн магазин, за да се нарече качествен? Ето малко помощ:

Качествения онлайн магазин трябва да има хубав дизайн

Какво означава онлайн магазина да има хубав дизайн? Това означава, че той не просто трябва да е приятен за изглед. Хубавия дизайн, трябва да е съобразен с най-новите тенденции в света на дизайна, потребителите трябва лесно да се ориентират какво да правят и как да направят своята покупка. Освен това трябва да включени и призиви с покана за извършване на действия.

Качествения онлайн магазин трябва да е функционален

Функционалността на един онлайн магазин се измерва с това какви функции са включени в него – дали са интегрирани няколко и различни метода за плащане (онлайн и наложен платеж), възможност за избор от няколко куриера и богато продуктово портфолио. Качествения онлайн магазин притежава всички тези характеристики и функционалности.

Качествения онлайн магазин трябва да бъде на разумна цена

Качествения онлайн магазин няма как да струва 500 – 600 лв., защото това за часове усърдна работа както на програмисти, така и на дизайнери и понякога копирайтъри и акаунт асистенти. Затова ако някой ви предложи, че ще ви направи онлайн магазин за 500 лв., по-добре не му се доверявайте и намерете друга фирма.

Ако наистина искате качествен онлайн магазин, разгледайте предложенията на фирма Уеббилд България ЕООД, която се занимава цели 13 години с изработката на онлайн магазини и има зад гърба си стотици проекти и доволни клиенти. Качеството при тях е сигурно, а цените разумни.


Автор: Entrepreneur Team