Начало / Новини / Теленор със специална селекция дамски устройства за 8 март

Теленор със специална селекция дамски устройства за 8 март

 

Теленор ще отбележи Международния ден на жената, 8-ми март, като предложи специална селекция от избрани модели смартфони и аксесоари, подходящи „за нея“.

По повод женския месец всички клиенти на електронния магазин на оператора могат да закупят избрани модели смартфони и мобилни аксесоари. Сред устройствата, включени в промоционалното предложение, са различни модели смартфони, безжични слушалки, смарт часовници и домакински електроуреди на SAMSUNG, Apple, Xiaomi, HUAWEI, GOPRO, GERMIN, TicWatch, Amazon, Panasonic.

В допълнение Теленор стартира и седмичната си онлайн оферта. Всяка седмица на март клиентите могат да се възползват от отстъпка от цената в брой на различни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор. В седмицата от 8 до 14 март с 15% отстъпка онлайн ще може да бъде закупен SAMSUNG Galaxy A31 64GB. Отстъпката е валидна с всички планове Тотал+ и важи само при покупка в брой с промокод ONLINE15.

Доставката на устройства, закупени чрез електронния магазин на Теленор, достъпен чрез официалния уебсайт на компанията www.telenor.bg, е безплатна на територията на цялата страна.

За оптималното използване на функционалностите на устройствата допринася и мрежата на Теленор – през ноември 2020 година за трети пореден път на Теленор бе връчен сертификата Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.

 

Пълна информация за тези и други предложения от Теленор е достъпна на www.telenor.bg , чрез обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

 


Автор: Entrepreneur Team