Начало / Новини / Теленор  първи предлага смарт часовниците TicWatch

Теленор  първи предлага смарт часовниците TicWatch

 

Теленор е първият и единствен оператор, който започва да предлага смарт часовниците TicWatch в България.

В магазинната мрежа и онлайн магазина на телекома са  налични три модела на смарт часовниците – флагманът TicWatch Pro 3 GPS, TicWatch C2+ и TicWatch E2.

Устройствата са представители на различен клас, а разнообразието им от функционалности дава възможност на клиентите на Теленор да изберат модела, който отговаря в най-голяма степен на личните им предпочитания и начин на живот.

Флагманът TicWatch Pro 3 GPS е първият WearOS смарт часовник, снабден с мощния Qualcomm Snapdragon 4100 чипсет. Уникална негова характеристика е комбинацията от два дисплея, разположени един върху друг – 1.39″ AMOLED дисплей и изключително икономичен, прозрачен LCD-монохромен дисплей върху него. Вторият екран е постоянно видим и предоставя основна информация  за  час, дата, крачки, ниво на батерията. Мощната 577mAh батерия осигурява повече от 72 часа работа в смарт режим и невероятните 45 дни в икономичен режим. TicWatch Pro 3 GPS е с инсталиран Google Play Store, което дава възможност на притежателите му да инсталират допълнителни приложения чрез WiFi или чрез Bluetooth, използвайки връзката на смартфона си. TicWatch Pro 3 GPS има и  вграден микрофон, който дава възможност за провеждане на разговори директно от часовника чрез Bluetooth.

TicWatch C2+ е изключителна комбинация от богата WearOS функционалност и стилна визия на класически часовник – носител е на награди за дизайн като Reddot и World Design Guide. Има 1.3″ AMOLED дисплей, а 1GB RAM и 4GB ROM гарантират бързина и достатъчно памет за различни приложения. TicWatch C2+ притежава функционалности, важни за ежедневието, като проследяване на активностите и здравословното състояние, както и възможността за безконтактни плащания. Теленор ще го предлага в три цвята – Rose Gold, Platinum, Onyx Black.

TicWatch Е2 е най-бюджетният модел от серията, базиран на WearOS. Снабден е с 1.39″ AMOLED дисплей с резолюция 400×400 пиксела. Разполага с вграден GPS, Bluetooth, WiFi, 512MB RAM и 4GB ROM, клас водоустойчивост IP68 и батерия с капацитет 415mAh.

Производител на марката TicWatch е компанията Mobvoi, смятана за една от най-бързо развиващите се в сферата на разработки с изкуствен интелект и приложението им в потребителската електроника.

 

Всички модели TicWatch ще се предлагат в магазинната мрежа на Теленор, както и онлайн на www.telenor.bg. Часовниците могат да бъдат закупени както с план Тотал+, така и в брой или на лизинг.

Цената на лизинг с план Тотал+ на TicWatch Pro 3 GPS е 22,19 лв./мес. с ДДС, а с план Тотал+ и в брой – 483,99 лв. с ДДС.

Цената на TicWatch C2+ с Тотал+ на лизинг е 15,09 лв./мес. с ДДС, а със същия план, но в брой – 327,99 лв. с ДДС.

ТicWatch E2 също може да бъде закупен с Тотал+ на лизинг на цена 12,79лв./мес. с ДДС, както и със същия план и в брой на цена 278,99 лв. без ДДС.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.


Автор: Entrepreneur Team