Начало / Новини / Теленор България с три отличия от годишните награди Employer Branding Awards 2021

Теленор България с три отличия от годишните награди Employer Branding Awards 2021

Теленор България спечели три приза на престижните награди за Employer Branding на b2b Media по време на онлайн церемония, организирана от медията.

 

Теленор получи отличия в три категории, като успя да спечели журито с проект, посветен на избраната от тях HR технология и имплементирането й като инструмент за по-ефективен и автоматизиран метод за управление на служителската удовлетвореност в условия на криза.

С второ място бяха наградени и усилията на оператора в посока благосъстоянието на хората в компанията и реализирането на разнообразни нови и съществуващи програми, обърнати към грижата за служителите, тяхното физическо и психическо здраве, както и личностно развитие.

С трето място бе награден и успехът на компанията в запазването и реализирането както на утвърдени, така и на нови HR проекти, свързани с привличането, развитието и запазването на служители в компанията, въпреки предизвикателствата на изминалата година.

„Теленор е компания, за която развитието на бизнеса е пряко свързано с устойчивото развитие и израстването на нашите служители, затова и инвестициите ни в тях  са дългосрочни и устойчиви. Радваме се, че журито на b2b Media оцени толкова високо нашите усилия в тази посока“, коментира Галина Чулева, главен директор „Хора и култура“ в Теленор България.

 

Всички отличени проекти и инициативи на компанията демонстрират високото ниво на ангажираност на работодателя към служителите и усилията на оператора в посока създаването на благоприятна среда за професионалното и личностно израстване на хората. Въпреки кризата компанията продължава непрекъснатите си инвестиции в посока допълнително обучение и специализация на служителите си, както в посока техните експертни и професионални компетенции, така и в техните управленски и меки умения. Теленор не прекъсва и своите инициативите в посока благосъстоянието на служителите, като сред най-ангажиращи се нареждат програмите „#GetInShape“ – инициативата „10 000 крачки“, разнообразни сесии с експерти по здравословно хранене, балансиращи терапии, сертифицирани треньори и др.


Автор: Entrepreneur Team