Начало / Новини / До 150 лв. отстъпка на моделите на OnePlus, REALME и TCL в онлайн магазина на VIVACOM

До 150 лв. отстъпка на моделите на OnePlus, REALME и TCL в онлайн магазина на VIVACOM

Годината започва с намаление до 150 лв. на всички модели на марките OnePlus, REALME и TCL в онлайн магазина на VIVACOM. Отстъпките са валидни до 17 януари и включват смартфони от различни ценови категории, подходящи за работа и забавление, с които потребителите могат да зарадват своите близки. Част от устройствата се предлагат ексклузивно във VIVACOM и идват в комплект с аксесоар.

За феновете на марката OnePlus в настоящата промоция с намаление са OnePlus NORD N10 и OnePlus 8Т. OnePlus NORD N10 предлага четворна задна камера, мощен процесор, кристален звук и голяма батерия и идва в комплект с безжичните слушалки Oneplus Bullets Wireless Z. Отлични са характеристиките и на другия модел предлаган от VIVACOM – OnePlus 8Т, идващ в комплект с калъф с уникален дизайн Quantum Bumper Case Cyborg Cyan. Смартфонът разполага с обширен AMOLED дисплей, мощна батерия, четворна основна камера и висока производителност, гарантирана от процесора Qualcomm® Snapdragon™.

С отстъпка са и новите модели на TCL – TCL 10 PRO и TCL 10L, които идват в комплект с безжичната колонка LEXON BT. И двата смартфона предлагат отлично изживяване благодарение на мощния процесор, обширен дисплей, четворна основна камера и голяма адаптивна батерия, в комбинация с изкуствен интелект, който допълнително подобрява способностите на устройствата. Моделите имат елегантен и иновативен дизайн и 3D стъкло с гладко, матово покритие.

Отлично предложение са и смартфоните на REALME – REALME C3 и REALME 7. VIVACOM е първият оператор у нас, който започна предлагането на устройствата на марката. REALME 7 идва в комплект с безжичните слушалки REALME Buds Q. Смартфонът има стилен дизайн и предлага четворна основна камера, голяма батерия и дисплей, с честота на опресняване 90 Hz. Моделът има и вградена NFC функция.

Другото устройство е REALME C3. Смартфонът съчетава стилен дизайн, висока производителност и страхотна камера, за да задоволи всички нужди на динамичния работещ човек. Моделът поддържа и тъмен режим, за по-доброто визуално възприемане на графиката в тъмната част на денонощието.

Промоционалните условия на смартфони на марките OnePlus, REALME и TCL с отстъпка до 150 лв. са валидни до 17 януари в онлайн магазина на VIVACOM.


Автор: Entrepreneur Team