Начало / Новини / С кампанията „Препоръчай Pay by VIVACOM” потребителите на дигиталния портфейл могат да спечелят 20 лв.

С кампанията „Препоръчай Pay by VIVACOM” потребителите на дигиталния портфейл могат да спечелят 20 лв.

 

До 11 януари всички потребители на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM имат възможността да поканят свои приятели в приложението и заедно да спечелят бонус от 20 лв., като изпълнят няколко условия. Необходимо е ползвателят да отвори дигиталния портфейл, да избере менюто Earn (Печели) и да сподели персоналния си линк със свои приятели, които до момента не са потребители на приложението.

Всички поканени трябва да се регистрират в Pay by VIVACOM чрез получения персонален линк, да заявят своята физическа карта Mastercard Digital First и извършат покупка с нея. След извършване на плащането новорегистриралите се потребители ще получат бонус от 20 лв. в сметката си.

Същата сума очаква в приложението и потребителя, който е споделил персоналния си линк. Всеки ползвател на Pay by VIVACOM може да кани неограничен брой приятели и да печели сума за всеки един, който се регистрира в приложението през съответния линк и изпълни условията на кампанията.

Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България. Тя притежава всички функционалности на безконтактните карти, но предлага ново ниво на сигурност, защото има изчистен дизайн и върху нея е изписано само името на картодържателя. Цялата друга чувствителна информация е достъпна само за потребителя на приложението в дигиталния портфейл, след потвърждение с биометрични данни.

Повече информация за кампанията „Препоръчай Pay by VIVACOM“ можете да откриете тук.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by


Автор: Entrepreneur Team