Начало / Новини / Moto g 5G работи в 5G мрежата на VIVACOM

Moto g 5G работи в 5G мрежата на VIVACOM

 

Телекомът осигурява допълнителни 30 000 МВ интернет месечно към плана на всеки закупил устройството

 

Moto g 5G е третият смартфон съвместим с 5G мрежата на VIVACOM. Към него телекомът осигурява и допълнителни 30 000 МВ интернет на максимална скорост месечно до края на март 2021 г., за да може всеки нов или съществуващ клиент на мобилни услуги, който закупи устройството да се увери сам в предимствата на мрежата от пето поколение.

5G мрежата на VIVACOM е достъпна във всички 27 областни центрове в страната и до края на годината всеки абонат на оператора може да я теста безплатно.

Moto g 5G предлага на потребителите обширен дисплей, мощен процесор, издръжлива батерия и тройна камера, което го прави удобен и функционален за всяка ситуация от ежедневието. Моделът може да бъде закупен в магазинната мрежа и онлайн на сайта на VIVACOM на цена от 20,98 лв. на месец с план Smart L+ в цветовете frosted silver и volcanic grey.

Moto g 5G използва 6.7-инчов MAX Vision HDR дисплей, осигуряващ по-жива картина с висок контраст и наситени цветове. Високата му производителност се гарантира от процесора Qualcomm Snapdragon 750G, в комбинация със 4 GB RAM и 128 GB вградена памет.

Смартфонът разполага с голяма батерия с капацитет 5 000 mAh, която издържа до 2 дни. Moto g 5G поддържа бързо зареждане с 20W TurboPower зарядно, благодарение на което само с 15 мин зареждане батерията може да издържи още часове.

Основната камера на moto g 5G е тройна. Тя включва 48 МР основен обектив с Quad Pixel технология за ясни и ярки снимки дори при слаба осветеност, благодарение на 4 пъти по-чувствителната бленда, 8 МР ултраширокоъгълен сензор, улавяш 118 ° от зрителното поле, и Macro Vision камера позволяваща до 5 пъти оптично приближение на обектите.

Смартфонът е с водоотблъскващ дизайн IP52, който го подържа защитен отвън и отвътре при лек дъжд и разливи. Moto g 5G се отключва със сензор за пръстови отпечатъци и има вградено NFC.


Автор: Entrepreneur Team