Начало / Новини / Теленор предлага отстъпки от 20% за аксесоари и 40% за продукти за интелигентен дом при онлайн покупки

Теленор предлага отстъпки от 20% за аксесоари и 40% за продукти за интелигентен дом при онлайн покупки

Избрани аксесоари от каталога на Теленор се предлагат с 20% отстъпка, а устройства за интелигентен дом с 40% отстъпка в онлайн магазина.

Отстъпката от 20% е валидна за всички продукти в категориите жични слушалки и външни батерии при покупки от електронния магазин на Теленор до 4.01.2021 г.

Устройствата за интелигентен дом в каталога на Теленор са с 40% отстъпка при покупка онлайн. Те могат да бъдат закупени самостоятелно в брой или в комплект с тарифен план Интернет, като за да се възползват от отстъпката, клиентите трябва да въведат промокод SMARTDOM в количката. Предложението е валидно за онлайн покупки до 4.01.2021 г.

Още предложения за аксесоари подходящи за подарък за предстоящите празници ще откриете на специалната ни страница.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.


Автор: Entrepreneur Team