Начало / Новини / Актуалните модели TCL 10 PRO и 10L са на разположение на клиентите на VIVACOM  

Актуалните модели TCL 10 PRO и 10L са на разположение на клиентите на VIVACOM  

 

Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от актуалните модели TCL 10 PRO и TCL 10L на страхотни цени в магазините и онлайн на сайта на телекома. И двата смартфона идват в комплект с безжичната колонка LEXON BT. TCL 10 PRO се предлага на цена от 27,98 лв. на месец и 529,98 лв. в брой с план Smart L+, а TCL 10L може да бъде закупен за 15,98 лв. на месец и 259,98 лв. в брой с план Smart L+.

И двете устройства гарантират отлично изживяване благодарение на мощния процесор, обширен дисплей, четворна основна камера и голяма батерия, в комбинация с изкуствен интелект, който допълнително подобрява способностите на устройствата.

TCL 10 PRO е страхотен избор за работа и забавление. Моделът е оборудван с 6.47- инчов FHD + извит AMOLED дисплей. Eлегантен и удобен, смартфонът разполага с 64 МР четворна задна камера с изкуствен интелект и изключителна разделителна способност. А 24 МР селфи камера прави страхотни портретни снимки.

Високата производителност на TCL 10 PRO се гарантира от мощния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 675 в комбинация с изкуствен интелект. Бързината и удобството на използване се осигуряват от функцията за лесно с бързото стартиране чрез сензора за пръстови отпечатъци и чрез персонализирания Smart Key.

Страхотен избор е и моделът TCL 10L. Устройството разполага с обширен 6,53-инчов FHD + сензорен дисплей за максимално удобство. Отличава с 48 МР четворна основна камера с изкуствен интелект и 16 МР селфи камера.

И двата смартфона разполагат с мощна и адаптивна батерия. При TCL 10 PRO тя е с капацитет 4 500 mAh, а при  TCL 10 L е 4 000 mAh. Не на последно място моделите имат елегантен и иновативен дизайн, благодарение на двустранното 3D стъкло с гладко, матово покритие.

В комплект с тях идва безжичната колонка LEXON BT speaker. Тя разполага с Bluetooth® 4.2, може да се използва на разстояние 10 м. Зарежда се бързо – само за час и функционира в продължение на 120 минути.

Повече информация за моделите можете да откриете на сайта на VIVACOM.


Автор: Entrepreneur Team