Начало / Новини / Започват официалните продажби на iPhone 12 Pro MAX и iPhone 12 mini във VIVACOM

Започват официалните продажби на iPhone 12 Pro MAX и iPhone 12 mini във VIVACOM

 

Днес в магазините на VIVACOM в цялата страна и онлайн на сайта на компанията започват официалните продажби на изцяло новите смартфони iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini.

 

Моделите са по-мощни и издръжливи от всякога, имат красив дизайн и се отличават със Super Retina XDR дисплей от край до край.

iPhone 12 mini съчетава цялата технология на iPhone 12 във възхитително компактен размер, като продължава да предлага голям и завладяващ 5.4-инчов дисплей от край до край. iPhone 12 Pro Max има професионална pro камера и най-големия дисплей от серията – за по завладяващо изживяване на картината от всякога.

 

iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM. Това прави достъпът до мобилните услуги още по-лесен и приятен, защото позволява на клиентите на VIVACOM, които притежават някой от моделите, да използват два номера в едно устройство.

Смартфоните използват специален проектиран от Apple A14 Bionic чип, който е най-бързият чип в смартфон, а предпазното стъкло Ceramic Shield, което е новият голям скок в издръжливостта им.

iPhone 12 Pro Max се предлага в цветовете графитен, златен, сребърен и тъмно син, а iPhone 12 mini в червен, черен, бял, син и зелен цвят.

Повече информация за всички модели от серия iPhone 12 и тарифните планове на VIVACOM можете да откриете на сайта  www.vivacom.bg/online/bg/apple и в магазините на оператора.


Автор: Entrepreneur Team