Начало / Новини / Сателитната телевизия на VIVACOM има нов интерфейс и нов приемник  

Сателитната телевизия на VIVACOM има нов интерфейс и нов приемник  

 

 VIVACOM предлага на клиентите си на сателитна телевизия нов интерфейс, който идва с нов приемник с по-малки размери от досегашните.

Новият DTH приемник работи по-бързо и консумира по-малко енергия. Дистанционното му има съкратено време за реакция и функция за обучаване, благодарение на която телевизорът и приемникът могат да се управляват само от едно дистанционно.

 

Новият интерфейс на сателитната телевизия на VIVACOM дава възможност да се създават и управляват списъци с любими канали, както и бърз достъп до тях през бутоните EPG и mini EPG. Сред полезните функционалности е и възможността за заключване на менюто, с която родителите могат да ограничат достъпа на децата си само до канали с подходящо за възрастта им съдържание. С новия приемник, потребителите получават и достъп до селектирани радио програми.

 

За удобството на клиентите, менюто EGP предоставя списък с всички канали на сателитната телевизия и информация за предаванията за седем дни напред. С помощта на зеления бутон на дистанционното, потребителят може да добавя напомняне за съдържанието, което желае да гледа, и по този начин лесно и бързо да планира програмата си от предавания за седмицата.

 

Новото предложение от VIVACOM идва с атрактивни оферти в комбинация с интернет за дома, стартиращи от 7.99 лв. с ДДС с включени радио станции във всички пакети и много, разнообразни опции за допълнителни пакети като HBO, Cinemax, DiemaXtra, MAX Sport Plus и чуждоезични пакети.

Повече информация за новия интерфейс на сателитната телевизия на VIVACOM и актуалните предложения можете да откриете тук.


Автор: Entrepreneur Team