Начало / Новини / Ревю на Moto G8 Power – високопроизводителен смартфон с мощна батерия

Ревю на Moto G8 Power – високопроизводителен смартфон с мощна батерия

Moto-G8-Power

Moto G8 Power е един доста оригинален смартфон на Motorola, чиято премиера беше през първата половина на тази година. С изключително мощната си батерия, опция за работа с две SIM карти и много висока производителност моделът е създаден за да гарантира, че ще разполагаме с най-необходимите ни функционалност по всяко време и навсякъде.

В редакцията получихме една бройка от него и имахме възможност да тестваме възможностите му от първа ръка. Ето какви изводи можем да си направим от тестовете.

Дизайн и първоначални впечатления

Първото нещо, което прави впечатление при Moto G8 Power е, че устройството е тежко (197 гр.), но това допринася за стабилното му прилягане в ръката и определено е в негов плюс. Усеща се консистентно и удобно.

Впечатление прави и модерният дизайн, при който цялата предна част на смартфона е покрита със стъкло. Гърбът е пластмасов, а рамката е от алуминий, което допринася за приятното усещане при работа с него.

Дисплеят

Moto G8 Power е оборудван с 6.4-инчов дисплей с “Punch Hole” отвор за селфи камерата в горния си ляв ъгъл, който заема минимално пространство и не пречи на визията.

Смартфонът разполага с голям екран, който заема цели 88% от предната му част. Благодарение на това, както и на технологията IPS с резолюция Full HD+ (2300х1080), по която е разработен дисплея, Moto G8 Power става много удобен за четене. Яркостта също е много висока, което допринася за отличното качество на показваното съдържание.

Хардуерни параметри

Смартфонът разполага с 8-ядрен процесор Snapdragon 665 и оперативна памет от 4GB. Съществува и възможност за разширяване на паметта с помощта на microSD карта.

Висококачествено заснемане

Основната камера на смартфона е 16-мегапикселова. Освен нея, устройството притежава още четири лещи и една светкавица. Широкоъгълната леща на Moto G8 прави снимки с ширина 118 градуса, което както се уверихме, гарантира заснемането на впечатляващи пейзажи. Селфи камерата, от своя страна, е богата на режими за разкрасяване и прави страхотни портрети. В добавка – устройството позволява да се записва забавено видео със скорост 120 и 240 кадъра в секунда.

Цялото ревю можете да прочетете в технологичния сайт Pixelmedia.bg.


Автор: Entrepreneur Team