Начало / Новини / Теленор предлага новия смарт часовник Huawei GT 2 Pro

Теленор предлага новия смарт часовник Huawei GT 2 Pro

 

Теленор предлага новия премиум смарт часовник Huawei Watch GT 2 Pro в търговската си мрежа, както и в онлайн магазина Купи онлайн.

Huawei Watch GT 2 Pro разполага с 1.39-инчов кръгъл AMOLED дисплей със стъкло от сапфирен кристал, а шасито му е изработено от титаниева сплав, които осигуряват здравината на модела. Основата на часовника е керамична, а теглото му е 52 гр. Смарт часовникът поддържа над 100 различни спортни режима, сред които голф, ски и сноуборд, както и професионални тренировки на открито.

Устройството разполага с подобрен сензор за сърдечния ритъм, който позволява измерването, както на пулса, така и на наситеността на кислород в кръвта. Watch GT 2 Pro измерва активностите през целия ден, включително нивата на стрес, качеството на съня и автоматично засичане на спортните активности. Животът на батерията му е с продължителност до две седмици, като зареждането е безжично.

Теленор предлага Huawei Watch GT 2 Pro на цена от 510,49 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 23.99 или на лизинг за 23,39 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.


Автор: Entrepreneur Team