Начало / Новини / Теленор дава начало на своята стажантска програма Hub by Telenor за пета поредна година

Теленор дава начало на своята стажантска програма Hub by Telenor за пета поредна година

Hub by Telenor дава възможност на 10 младежи да развият професионалните си умения в реална бизнес среда

За пета поредна година Теленор дава начало на своята стажантска програма Hub by Telenor. Целта на програмата е да развива ключови умения в бъдещите професионалисти, като по този начин им даде сигурен старт в кариерното развитие и ги направи по-конкурентоспособни на пазара на труда. Общо 10 младежи ще получат шанса да заемат позиции в бизнес направления, като „Маркетинг“, „Търговия“, „Финанси“ и „Технологии“. Подборът на участниците вече стартира и желаещите могат да кандидатстват тук.

Стажът в Теленор е с продължителност от 12 месеца, като в това време младежите получават ценен практически опит като част от екипите на проекти, развивани в компанията. В рамките на програмата за всеки стажант ще бъде изготвен индивидуален план за развитие, съобразен с реални бизнес и стратегически цели. По време на стажа участниците ще имат възможност да се включват и в различни инициативи, обучения и събития, подготвени специално за тях. Успешно завършилите програмата ще придобият ценен опит, който ще им послужи за професионална реализация в Теленор или с други работодатели. По време на стажа си, участниците в Hub by Telenor получават всички придобивки, достъпни за служителите на компанията.

Теленор е в топ 100 на най-желаните работодатели сред студентите в България, според проучването Graduate Survey 2020. То се провежда за четвърта поредна година в България и е международно, независимо проучване, измерващо предпочитанията на младите таланти за качествата, които трябва да притежава отговорният работодател.

Теленор стартира стажантската си програма за първи път през 2015 г. и ежегодно предоставя възможност на активни и амбициозни млади хора да надградят и разширят знанията и уменията си. В Hub by Telenor до момента са участвали над 50 стажанти, повече от половината от които са назначени на постоянен договор в компанията след приключване на стажа.

Теленор постоянно инвестира в професионалното и личностно развитие на своя екип от близо 2000 души. Компанията предоставя богат пакет от придобивки, като част от него са допълнително здравно осигуряване, ежегодни профилактични прегледи, психолог, масажи, спортни карти, офис библиотека, свободен достъп до платформата за онлайн обучения LinkedIn Learning с над 16 000 курса, финансирани от работодателя обучения за развитие на ключови умения, уникална офис среда, гъвкаво работно време, опции за ползване на велосипед и автомобил, различни регулярни инициативи, подкрепящи физическото, емоционално, личностно и професионално развитие на служителите.

 


Автор: Entrepreneur Team