Начало / Новини / Теленор предлага ежедневни отстъпки за смартфони и смарт аксесоари в мобилното приложение MyTelenor

Теленор предлага ежедневни отстъпки за смартфони и смарт аксесоари в мобилното приложение MyTelenor

Всеки ден до 30 август потребителите на мобилното приложение MyTelenor ще могат да получат промокодове за атрактивни отстъпки за покупка на избрани смарт устройства. Отстъпките ще са валидни за съответния ден и за покупки в онлайн магазина на telenor.bg.

Сред устройствата, които ще са част от офертите са смартфоните OnePlus 7 Pro, Sony Xperia 10 и Moto G8, слушалките Apple AirPods 2, Huawei FreeBuds 3, SAMSUNG Galaxy Buds+ и умният часовник Huawei GT 2.

Код за отстъпка ще могат да получат клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Теленор, които са инсталирали приложението MyTelenor (версия 2.4.0 или по-нова) и са се регистрирали в него. За целта те трябва да натиснат банера на кампанията на началния екран на приложението, след което да натиснат бутона „Вземи промокод“. Всеки потребител на MyTelenor може да участва всеки ден в кампанията и да взима по един промокод всеки ден, който е валиден в рамките на деня, в който е обявена офертата, само при покупка в брой на устройството. При оферти със смартфони и смарт часовници, отстъпката с промокод може да се ползва само при едновременно сключване на договор за мобилни услуги на абонаментни планове Тотал +.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на оператора лесно и удобно да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки и да активират различни услуги. Те могат също да проверяват фактурите си до шест месеца назад, да свалят като PDF подробна разпечатка на своето потребление, както и да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и други услуги.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

 


Автор: Entrepreneur Team