Начало / Новини / Към кого да се обърнем за фирмени обучения по чужди езици?

Към кого да се обърнем за фирмени обучения по чужди езици?

dictionary-2317654_640

В наши дни на служителите в българските фирми все по-често се налага да контактуват с чуждестранни контрагенти. Затова разбира се са нужни добри езикови познания, а всеки добър мениджър знае, че именно хората са най-ценния ресурс на неговата компания. 

Ето защо добра идея е екипът на всяка фирма да се развива и усъвършенства, а фирмените обучения по чужди езици от Омега са точно това, което ви е нужно сега. Чрез тях вашите служители не само ще работят по-мотивирано и уверено и ще контактуват успешно с чуждестранните ви партньори, но и колективът ще стане по-сплотен и ефективен.

Ако изберете за свой партньор езикова школа Омега, ще подарите на служителите си качествена квалификация, чрез фирменото обучение по чужди езици. То може да се проведе както по стандартни, така и по специално подбрани програми, в групови или индивидуални курсове, в зависимост от нуждите и езиковото ниво на всеки конкретен служител. И не само това, фирмените обучения по чужди езици на Омега са още един начин да се подпомогне креативността на вашите служители, защото чрез тях те ще усвоят още едно успешно средство за комуникация, което ще стимулира творческата им енергия и ще им влее енергия и желание за работа. Придобивайки тази нова квалификация, чрез фирмените обучения по чужди езици на Омега, вашите служители ще работят със самочувствие и хъс и пред тях ще се отворят нови възможности за контакт с контрагенти от цял свят, а това от своя страна ще подобри перспективите на самата фирма.

Как могат да се провеждат фирмените обучения по чужди езици на Омега?

Езиковата школа е предвидила начини, съобразени с вашия натоварен график и свободно време. Езиковите обучения могат да се провеждат на място в школата или във вашия офис, в зависимост от предпочитанията и също така могат да бъдат както индивидуални, така и групови, което е изключително удобно, ако някои от служителите ви е с по-ниско езиково ниво от останалите. Езикова школа Омега предлага както основни нива по Европейска езикова рамка, така и специализирана подготовка, изцяло съобразена със спецификата на дейността на вашата фирма. Езиковото ниво на всеки един служител ще бъде тествано безплатно, за да може да се избере точния метод на обучение – групово, или индивидуално, така че то да е наистина ефективно.

 

Къде се обучават служителите?

Ако изберете фирмено обучение по чужди езици на място във вашия офис, ще имате възможността да не прекъсвате работния ритъм на фирмата, като същевременно ще повишите квалификацията на своите служители. Ако пък не разполагате с подходяща за целта зала, спокойно можете да се доверите на езиковите курсове, провеждани в залите на школата, като графикът им ще бъде съобразен с вашите изисквания и предварително одобрен от вас, преди започване на курсовете.

Що се отнася до индивидуалното обучение, то се провежда в езикова школа Омега и е много подходящо, когато искате да предоставите на конкретен ваш служител възможността да повиши езиковото си ниво във връзка с даден проект или клиент. Този тип обучение отново е изцяло съобразен с нуждите и изискванията на фирмата, а графикът за посещение също се предлага за одобрение предварително.

 

Защо да изберете фирмените обучения на Омега?

Ако искате вашата фирма да се развива и да е в крак със съвременните стандарти, изберете фирмените обучения по чужди езици на Омега. Те са подходящи както за малкия и средния бизнес, така и за големи компании. Служителите, които работят в отдела за връзки с обществеността, човешки ресурси, търговския или техническия отдел, са сред най-подходящите, които можете да изпратите на езиков курс за повишаване на квалификацията, а придобивайки нови знания и умения за комуникация, те ще ви се отплатят с по-ефективна и целенасочена работа за вашата фирма. Днес, когато всяко кътче на света е достъпно за контакти, бизнес и посещения, владеенето на чужд език е не само допълнително умение, а и задължително изискване за персонала на вашата фирма, а можете да го осигурите, като се доверите на фирмените обучения по чужди езици от Омега.


Автор: Entrepreneur Team