Начало / Новини / Теленор предлага специалната BTS версия на Samsung Galaxy S20+

Теленор предлага специалната BTS версия на Samsung Galaxy S20+

 
Теленор е единственият мобилен оператор в България, който предлага специалната версия на Samsung Galaxy S20+ за феновете на k-pop групата BTS. Моделът е наличен в силно ограничени количества, които ще са достъпни в магазините на оператора в големите търговци центрове в София, както и в онлайн магазина Купи онлайн.

Samsung Galaxy S20+ BTS Edition е в Haze Purple цвят, като на гърба му е логото на групата, както и иконката със сърце, позната на феновете, която е върху модула с камерите. Кутията на телефона също е вдъхновена от визията на BTS, като в нея са седем картички със снимки на членовете на групата и стикери. Самият смартфон разполага със специална визуална тема и тапет, като приложението на групата Weverse е предаврително инсталирано.

Устройството разполага с 6,7-инчов Infinity-O дисплей с резолюция 1440×3200 пиксела, поддръжка на HDR10+ и 120Hz честота на опресняване. На гърба му е четворна камера с 12MP ултра широкоъгълен сензор, 12MP широкоъгълен сензор, 64MP телефото сензор и DepthVision сензор, а предната камера е с 10MP резолюция. Батерията е с капацитет 4500mAh, като моделът е с осемядрен Exynos 990 процесор, 8GB RAM и 128GB вътрешна памет.

Теленор предлага Samsung Galaxy S20+ BTS Edition на цена от 1329,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 51.99 или на лизинг за 62,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.


Автор: Entrepreneur Team