Начало / Новини / Най-популярната бетинг платформа скоро може да е … iPhone

Най-популярната бетинг платформа скоро може да е … iPhone

dice-1542458_640

Изглежда, че повечето хора (освен онези, живеещи в пещери) в наши дни имат смартфон и макар Android да е по-популярната платформа, голяма част от тях използват и iPhone. Екипите на сайтовете за онлайн спортни залагания също са забелязали това и създават динамично приложения за iOS платформата на Apple, които позволяват на потребителите да правят залози, дори когато са далеч от компютъра си.

 

Този тип iPhone приложения, създадени от онлайн букмейкърите, са изключително лесни за използване и изглеждат лъскави и много удобни – за да бъдат съобразени с навиците на потребителите на iPhone. Това ги прави все по-използвани, а този подсегмент от бетинг приложенията – все по-популярен.

 

Подобно и на останалите дигитални функционалности, има два основни начина да направите залог чрез iPhone. Първият е чрез достъп до букмейкърите през браузъра на вашият мобилен апарат, а вторият е чрез изтегляне на приложение. По-важно обаче е какви са предимствата на двата различни варианта.

 

На първо място е фактът, че това е нещо изключително удобно. „Красотата на мобилните залагания е, че ви позволява да правите залози в движение, независимо къде се намирате“, посочват врели и кипели в този дигитален сегмент. Можете да залагате от всяка точка на планетата, независимо какво точно правите, стига да имате достъп до интернет. Освен това всичко се случва много бързо – можете да заложите за броени секунди, както и никога повече да не пропускате събития на живо, независимо дали сте в колата си в задръстване, в хотелската си стая, или дори – на летището.

 

Друг плюс е безплатната игра. Редица iPhone приложения за спортни залози са напълно безплатни за изтегляне на вашето мобилно устройство. А най-апетитното са бонусите – играчите могат да вземат ексклузивни оферти от различни букмейкъри.

 

Феновете на дигиталния бетинг ще се зарадват също от новината, че с тези апликации изключително се улесняват залозите по време на игра. Така можете да лавирате в реално време според развитието на играта. С две думи, вече не се нуждаете от кристално кълбо и гадателски способности.

 

Можете да се доверите и на сигурността. Все пак устройствата на Apple са известни като проектирани с високо ниво на защита и грижа за безопасност на личните данни на техните потребителите.

 

Разбира се, не е необходимо да си изтегляте апликацията, ако предпочитате мобилната версия на даден сайт за онлайн спортни залагания. Изцяло от вашите навици и нужди зависи коя от двете възможности ще предпочетете.

 

Хора запознати с бранша напомнят също, че в редица сайтове и платформи има и бонуси при залагане чрез iPhone. Когато изтегляте приложения за залагане на такъв вид телефон, може да имате възможността да получите специален бонус за добре дошли, точно както бихте получили при регистрация на десктоп. Или може да е изключителен бонус за мобилни устройства. Всичко това може да се появи под формата на безплатен залог или увеличен депозит.


Автор: Entrepreneur Team